Кой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?Категория: Обща категорияКой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?
silverpatrik Персонал/състав/колегия попитал преди 8 месеца

Поредният челен снаряд, който получих на новата работа, ………… да настройваш сателитни антени без уред? Единия застава до приемника, другият на чинията. Отваря се прозорец, врата, каквото може, а един от колегите и без отваряне действа. Застава вътре и вика както е затворено навсякъде, …… ти отвън квото чуеш. Та, този вид настройка бил много бърз и уред не бил нужен. Ще свикнеш, нали виждаш, 3 завъртания и готово.

Е, такива ми набиват колегите, още не мога да повярвам, че си вярват. Мислят си, че са големи специалисти и в този дух с небрежен и поучителен тон ти се чудят на учудването и несъгласието да си част от това.Три завъртания и всичко е готово, кво му се чудиш толкова!? Какви 3 завъртания, какви бързи настройки? 33 пъти сигурно викам колко децибела са. Тези момчета нямат реална представа за времето и идиотската ситуация в която поставят себе си и околните. Ако, аз викам повече от 30 пъти, колко побутвания прави колегата за да фиксира окончателно антената ? Не си ли го представят това? Защо си мислят, че много бързо го правят и всеки го прави по-добре от другият!? Няма ли поне веднъж момент в който да се погледнат сам, сами отстрани, що за жалка картинка сме ? Сега остава да си купя уред, от най-евтините, за обща настройка на спътник. Мислех да си правя, но се обезсмисля, при положение, че са по 12лв. Няма да мога да стана такъв специалист, като колегите. Предпочитам да споделям опита и съветите на онези другите, неспециалистите, които ходят с уреди на повреди и монтажи. /няма да мога да ги стигна дори и със стълбата, която имаме – и подходящо висока такава няма. Всъщност аз самият доскоро бях от същите тези, неспециалисти, разхождащи се освен със запас от знания, умения, но и със уреди и качествени инструменти, а също така и материали /

 

Дали има някой по-специалист и по-бърз в настройките на сателитни антени? Не бъдете скромни, пишете, споделете !

 

plevenblok-lud-spec-sat

plevenblok-lud-spec-sat

plevenblok-lud-spec-sat

plevenblok-lud-spec-sat

plevenblok

plevenblok

plevenblok

plevenblok-lud-spec-sat

 

Кой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?

2 Отговори
Gtao отговори преди 5 месеца

Това коя фирма е. За какво викане става дума? Това в някое село ли е

Отговор заКой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?

silverpatrik Персонал/състав/колегия отговори преди 5 месеца

За сега не мога да кажа фирмата, а иначе да, по селата се случва най-често това да се ‘вика’ .

Отговор заКой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?

Вашият отговор