Кой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?Категория: Обща категорияАвтор "silverpatrik"Кой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?
silverpatrik Персонал/състав/колегия попитал преди 10 месеца

Поредният челен снаряд, който получих на новата работа, ………… да настройваш сателитни антени без уред? Единия застава до приемника, другият на чинията. Отваря се прозорец, врата, каквото може, а един от колегите и без отваряне действа. Застава вътре и вика както е затворено навсякъде, …… ти отвън квото чуеш. Та, този вид настройка бил много бърз и уред не бил нужен. Ще свикнеш, нали виждаш, 3 завъртания и готово.

Е, такива ми набиват колегите, още не мога да повярвам, че си вярват. Мислят си, че са големи специалисти и в този дух с небрежен и поучителен тон ти се чудят на учудването и несъгласието да си част от това.Три завъртания и всичко е готово, кво му се чудиш толкова!? Какви 3 завъртания, какви бързи настройки? 33 пъти сигурно викам колко децибела са. Тези момчета нямат реална представа за времето и идиотската ситуация в която поставят себе си и околните. Ако, аз викам повече от 30 пъти, колко побутвания прави колегата за да фиксира окончателно антената ? Не си ли го представят това? Защо си мислят, че много бързо го правят и всеки го прави по-добре от другият!? Няма ли поне веднъж момент в който да се погледнат сам, сами отстрани, що за жалка картинка сме ? Сега остава да си купя уред, от най-евтините, за обща настройка на спътник. Мислех да си правя, но се обезсмисля, при положение, че са по 12лв. Няма да мога да стана такъв специалист, като колегите. Предпочитам да споделям опита и съветите на онези другите, неспециалистите, които ходят с уреди на повреди и монтажи. /няма да мога да ги стигна дори и със стълбата, която имаме – и подходящо висока такава няма. Всъщност аз самият доскоро бях от същите тези, неспециалисти, разхождащи се освен със запас от знания, умения, но и със уреди и качествени инструменти, а също така и материали /

 

Дали има някой по-специалист и по-бърз в настройките на сателитни антени? Не бъдете скромни, пишете, споделете !

 

plevenblok-lud-spec-sat

plevenblok-lud-spec-sat

plevenblok-lud-spec-sat

plevenblok-lud-spec-sat

plevenblok

plevenblok

plevenblok

plevenblok-lud-spec-sat

 

Кой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?

2 Отговори
Gtao отговори преди 8 месеца

Това коя фирма е. За какво викане става дума? Това в някое село ли е

Отговор заКой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?

silverpatrik Персонал/състав/колегия отговори преди 7 месеца

За сега не мога да кажа фирмата, а иначе да, по селата се случва най-често това да се ‘вика’ .

Отговор заКой е най-бързият ‘специалист’ (луд) по сателитни антени ?

Вашият отговор